Home Three Schedule

Home Three Schedule

by
Our Evrnt Schedule
Our schedule can be hectic, so we are always trying to find time to see all peoples.
1:30 pm
Registration
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
2:00 pm
Opening
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
2:30 pm
Plenaries

Jennifer Fleetwood From private concerns to public narratives: tracing the rise of personal stories about crime
Lois Presser Constructing early victory over COVID: Narrative, metaphor, and the unsaid
Sveinung Sandberg Corona crimes: How pandemic narratives change criminal landscapes

1 Hour 30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
4:00 pm
Discussion
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
4:30 pm
Break

When it comes to sessions, cover a mix of topics that relate loosely to each other, allowing the audience.

15 Minutes Via Balbi 5, Genoa
4:45 pm
Plenaries

Adolfo Ceretti One woman's story. Exploring a violent cosmology from a radical interactionist and narrative approach
Gabriele Mandarelli Criminological narratives in psychiatric forensic evaluations
Fabio Indio Massimo Poppi Non Serviam: Narrative dimension of organized crime resistance and susceptibility

1 Hour 30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
6:15 pm
Discussion
15 Minutes Via Balbi 5, Genoa
8:00 pm
Congress Dinner
9.00 am
Plenaries

Adolfo Francia Multiple narratives: a criminological evalutation of Heroard’s Journal on the early life of Louis XIII


Isabella Merzagora The“yellow” (crime) novel as a pretext, the “yellow” novel as an heir


Oriana Binik Desistance narratives: constructing a “redemption script” through fairy tales

1 Hour 30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
10:30 am
Discussion
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
11.00 am
Break
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
11:30 am
4 Panels
1 Hour 45 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
1:15 pm
Lunch
1 Hour Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
2:15 pm
Plenaries

Olga Petintseva Beyond fact-finding missions, forms, master narratives, and fancy abstractions
Antony Pemberton Stories of injustice: narratives and their limits in victimology
Anita Lavorgna Narratives of blame and absolution: framing and managing digital risks in harmful sharenting practices

1 Hour 30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
3:45 pm
Discussion
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
4:15 pm
Break
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
4:45 pm
4 Panels
1 Hour 45 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
6:45 pm
VISIT OF S. MARIA DI CASTELLO
1 Hour 15 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
9:00 am
Plenaries

Avi Brisman Extinction and direct action in defense of the earth in children’s literature: stories as (environmental) identities for narrative and green cultural criminologies
Lorenzo Natali Exploring innovative methodologies in the field of narrative, visual and sensory criminology. A green victimological approach
Rafe McGregor Literary theory against ecocide

2 Hours Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
11:00 am
Discussion
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
11:30 am
Closing remarks
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
8:00 am
Registration
1 Hour Adelaide Convention Center, Australia
10:00 am
Welcome Speech
1.00 pm
Concept Reviews
Stevan Smith Cloud Tech Solution

Standing for the Women’s Empowerment Network, brings you just that, an empowering and inspiring opportunity to hear from nationally recognized leaders and progressive panelists.

9.00 am
Registration

Workshop is presented by wedding planning professionals, it is actually advertised as a great option for any event professional looking to potentially add to their staff and grow their business.

1 Hour Orange County Convention Center, Orlando, Florida, USA
10:00 am
Honoring Guests
Chris Jacob Journalist, The Week
1 Hour Convention Center, Hilton Hotel
11.00 am
Conference Speech
Stevan Smith Social Architects, inc.

You will have the opportunity to hear from over two dozen event professionals, all of whom provide a unique perspective on how you can bring more creativity to your events to better inspire attendees.

5 Hours Convention Center, Hilton Hotel
8:00 am
Registration
1 Hour Orange County Convention Center, Orlando, Florida, USA
9:00 am
Welcome Speech
1 Hour Convention Center, Hilton Hotel
1.00 pm
Conference Speech
Stevan Smith Social Architects, inc.

You will have the opportunity to hear from over two dozen event professionals, all of whom provide a unique perspective on how you can bring more creativity to your events to better inspire attendees.

5 Hours Convention Center, Hilton Hotel
1:30 pm
Registration
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
2:00 pm
Opening
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa
9.00 am
Registration

Workshop is presented by wedding planning professionals, it is actually advertised as a great option for any event professional looking to potentially add to their staff and grow their business.

1 Hour Orange County Convention Center, Orlando, Florida, USA
10:00 am
Honoring Guests
Chris Jacob Journalist, The Week
1 Hour Convention Center, Hilton Hotel
11.00 am
Conference Speech
Stevan Smith Social Architects, inc.

You will have the opportunity to hear from over two dozen event professionals, all of whom provide a unique perspective on how you can bring more creativity to your events to better inspire attendees.

5 Hours Convention Center, Hilton Hotel
8:00 am
Registration
1 Hour Orange County Convention Center, Orlando, Florida, USA
9:00 am
Welcome Speech
1 Hour Convention Center, Hilton Hotel
1.00 pm
Conference Speech
Stevan Smith Social Architects, inc.

You will have the opportunity to hear from over two dozen event professionals, all of whom provide a unique perspective on how you can bring more creativity to your events to better inspire attendees.

5 Hours Convention Center, Hilton Hotel
Share

Recent Comments

    Archives

    Categories

    • No categories