Home One Schedule

Home One Schedule

by
PROGRAM

1:30 pm AULA MAGNA

Registration
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa

2 pm AULA MAGNA

Opening
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa

2.30 pm AULA MAGNA

PLENARIES

Jennifer Fleetwood From private concerns to public narratives: tracing the rise of personal stories about crime

Lois Presser Constructing early victory over COVID: Narrative, metaphor, and the unsaid

1 Hour and 30 Minutes Via Balbi 5, Genoa

4.00 pm AULA MAGNA

DISCUSSION
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa

4.30 pm AULA MAGNA

BREAK
15 Minutes Via Balbi 5, Genoa

4:45 pm AULA MAGNA

PLENARIES

Adolfo Ceretti One woman's story. Exploring a violent cosmology from a radical interactionist and narrative approach

Gabriele Mandarelli Criminological narratives in psychiatric forensic evaluations

Fabio Indio Massimo Poppi Non Serviam: Narrative dimension of organized crime resistance and susceptibility

1 Hour 30 Minutes Via Balbi 5, Genoa

6:15 pm AULA MAGNA

DISCUSSION
30 Minutes Via Balbi 5, Genoa

9.00 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

PLENARIES

Adolfo Francia: Multiple narratives: a criminological evalutation of Heroard’s Journal on the early life of Louis XIII

Isabella Merzagora The“yellow” (crime) novel as a pretext, the “yellow” novel as an heir

Oriana Binik Desistance narratives: constructing a “redemption script” through fairy tales.

1 Hour 30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

10.30 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

DISCUSSION
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

11.00 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

BREAK
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

11.30 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

4 PANELS
1 Hours and 45 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

1.15 pm CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

LUNCH
1 Hour Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

2.15 pm CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

PLENARIES

Olga Petintseva Beyond fact-finding missions, forms, master narratives, and fancy abstractions

Antony Pemberton Stories of injustice: narratives and their limits in victimology

Anita Lavorgna Narratives of blame and absolution: framing and managing digital risks in harmful sharenting practices

1 Hour 30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

3.45 pm CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

DISCUSSION
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

4.15 pm CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

BREAK
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

4.45 pm CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

4 PANELS
1 Hour and 45 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

6.45 pm CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

VISIT OF S. MARIA DI CASTELLO
Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

8 pm CONGRESS DINNER

VISIT OF S. MARIA DI CASTELLO
Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

9.00 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

PLENARIES

Avi Brisman Extinction and direct action in defense of the earth in children’s literature: stories as (environmental) identities for narrative and green cultural criminologies

Lorenzo Natali Exploring innovative methodologies in the field of narrative, visual and sensory criminology. A green victimological approach

Rafe McGregor Literary theory against ecocide

2 Hours Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

11.00 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

DISCUSSION
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

11.30 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

CLOSING REMARKS
30 Minutes Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa

12.00 am CHIESA DI S.MARIA DI CASTELLO

CONCLUSION
Salita Santa Maria di Castello, 15, Genoa
Share

Recent Comments

    Archives

    Categories

    • No categories